Advisering

Bodemwetgeving is een complexe wetgeving. Loopt u vast bij het beoordelen van bodemonderzoek of het vinden van de meest economisch voordelige manier van het afzetten van vrijkomende grond of andere bouwstoffen of wilt u sparren over het circulair hergebruik binnen uw eigen werken of terrein zijn wij u graag van dienst.

Een greep uit onze diensten:

  • Vertalen van bodemonderzoek naar de praktijk
  • Advies en bemiddeling bij aankoop of afzet van grond in de regio indien gewenst in combinatie met een gedegen grondstromen administratie.
  • Snel schakelen door middel van het innemen van vrijkomende grond zonder partijkeuring middels onze grondbank BRL 9335. Incl. het uitvoeren van een indicatieve analyse op de project locatie of in depot bij de grondbank indien noodzakelijk.
  • Het praktisch meedenken in de meest passende saneringsvariant
  • Een saneringsaanpak vertalen naar het bevoegd gezag in de vorm van een BUS melding, plan van aanpak of saneringsplan in samenwerking met een milieukundig adviesbureau.
  • Een raming of offerte maken voor het uitvoeren van een bodemsanering
  • Het begeleiden en uitvoeren van bodemsaneringen conform BRL 7000, waarbij het machinewerk indien gewenst door de klant zelf uitgevoerd kan worden mits de klant beschikt over het juiste materieel en mensen.

Met de uitgebreide kennis en ervaring van onze medewerkers staat Hendrickx-Horn BV garant voor deskundig en praktisch advies. We zijn een zeer flexibele organisatie met korte lijnen. Hierdoor kan passend advies, begeleiding en inzet van deskundige medewerkers worden gegeven zodat de veiligheid, gezondheid en milieuzaken op het project zijn gewaarborgd.

Met bijgaande link vindt u aanvullende informatie over onze innamelocaties en acceptatie voorwaarden.

http://www.hendrickx-horn.nl/roermondseweg-haelen

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.